Heeft u een goede dierenarts nodig in tijden van Corona?

Het zijn onzekere tijden sinds de uitbraak van het Corona-virus in ons land. Dat is voor iedereen merkbaar, zo ook voor de dierenartspraktijk. Natuurlijk willen we hier als professionals zo goed mogelijk mee omgaan, het welzijn en de gezondheid van mensen is prioriteit. Maar ook de gezondheid van onze dieren mag niet in het gedrang komen.

De meeste dierenartspraktijken kunnen gelukkig nog steeds de nodige zorg aan onze huisdieren bieden, doordat zij volgens de richtlijnen van de RIVM werken. Maar het gebeurt dat er toch onderbezetting optreedt als gevolg van het moeten thuisblijven van personeel vanwege hoesten/niezen etc of uitval door ziekte.  Dat is uiteraard heel vervelend en daarom bied ik graag een helpende hand.

Helaas is bij mij de agenda plotseling voor een groot deel leeggeraakt als gevolg van deze Corona uitbraak en heb dus volop beschikbaarheid gekregen voor praktijken die mijn hulp goed kunnen gebruiken. Dus heeft u onderbezetting, zieke collega’s of kunt u sowieso wel hulp gebruiken op dit moment?

Neem dan contact met mij op op 06-14591249. Uiteraard help ik u graag! 

Ik wens u en uw medewerkers veel gezondheid en veiligheid in deze tijd!

Vriendelijke en collegiale groeten

Georgina Jansen