Over geoVET

GeoVET is een veterinaire dienstverlening opgericht door Georgina Jansen. Zij is werkzaam als dierenarts sinds 2007 en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan in de eerstelijns diergeneeskunde door in verschillende praktijken te hebben gewerkt. Op het gebied van diagnostische beeldvorming is er ervaring met digitale röntgen en echografie van abdomen. Naast de standaard operaties, voert Georgina ook complexere operaties uit en stelt zij alles in het werk om de patiënt de meest optimale zorg te bieden die mogelijk is.
 
In haar werkzaamheden als dierenarts heeft Georgina zich tevens beziggehouden met praktijkmanagement. Een vak waar normaliter de praktiserend dierenarts zich liever niet mee bezig wil houden, maar welke uitermate belangrijk is voor een goede praktijkvoering.
 
Het opleiden van coassistenten van de Faculteit Diergeneeskunde als extern onderwijsdocent is een onderdeel wat veel voldoening heeft gegeven. Mede hierdoor en het feit dat Georgina naast het helpen van dieren, ook graag mensen van dienst wil zijn, is het idee ontstaan om jonge dierenartsen te helpen in de beginfase van hun carrière. Daar waar ervaring ontbreekt of hulp nodig is bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen kan Georgina ondersteuning bieden in de vorm van coaching. 
GeoVET zorgt daarom voor uw praktijk, voor mens en voor dier!
 
Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden binnen uw praktijk! 🙂 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Drs. Georgina Jansen
 
 
Klikt u op deze link hieronder voor het bekijken van mijn CV.